09jan 2025
Holistic Pulsing Introductie Cursus - Amsterdam

Esoterra Opleidingen
Amsterdam

De kracht van Holistic Pulsing ligt in de toegankelijke manier van toepassen; kleren aan en liggen maar. Doordat je afstemt op het lichaam hebben de subtiele bewegingen een diep effect. “In beweging brengen wat vast zit” noemen we dat bij Esoterra.

Hoe werkt Holistic Pulsing?
Het is een eenvoudige en laagdrempelige methode. De cliënt kan de kleding gewoon aanhouden en de gebruikte techniek is gemakkelijk door iedereen aan te leren. Het is een hele zachte werkwijze, die desondanks een heel krachtig effect op de ontvanger van de behandeling kan hebben. Naast het schudden kun je bij pulsing ook strekking (tracties) en opening (mobilisering) van gewrichten toepassen. Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water waardoor de vloeistof in alle cellen van het lichaam door de pulsing in trilling worden gebracht. Hierdoor komt alles wat vast zit in het lijf in beweging!

Tijdens een sessie ligt de ontvanger meestal gekleed op een behandeltafel. De therapeut of behandelaar gebruikt zachte en ritmische bewegingen om verschillende delen van het lichaam in een vloeiende beweging te brengen, wat een wiegend of pulserend effect heeft. Deze pulsen worden afgestemd op de ademhaling en zijn zo ontworpen dat ze door het hele lichaam voelbaar zijn. Dit helpt om spanning los te laten, zowel fysiek als emotioneel, en brengt het zenuwstelsel in een diepe staat van ontspanning.

Het bijzondere van deze Holistic Pulsing Cursus
De kracht van Holistic Pulsing ligt in de toegankelijke manier van toepassen; kleren aan en liggen maar. Doordat je afstemt op het lichaam hebben de subtiele bewegingen een diep effect. “In beweging brengen wat vast zit” noemen we dat bij Esoterra. En dat kunnen spieren zijn maar ook emoties of overtuigingen, etc.

Cursus Holistic Pulsing
Donderdag 9 en 23 januari,10,00 - 17.00 uur.

Informatie

09 jan 2025 | donderdag 9 en 23 januari Amsterdam
10.00 - 17.00
0,00

Waar?

Esoterra Akademie Amsterdam
Wingerdweg 32
1031 CA Amsterdam

Holistic Pulsing Introductie Cursus - Amsterdam